Borsó baconnel
- Teljes idő 15 perc
- 10 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
400 g Fejtett borsó (friss vagy fagyasztott)
0.5 db Vöröshagyma, hámozva, vékonyra szeletelve
8 szel. Bacon, negyedelve
2 kan. Méz
1 kan. Zsír vagy olaj
100 g Fehér kenyér, kockázva, krutonnak
Só, bors
70 ml Víz
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Tegye a szalonnát az edénybe.
Lépés 3 /6
Süsse a szalonnát és a krutont. Tegye salátástálba. az edényben pirítsa meg a hagymát a mézzel és 70 ml vízzel.
Lépés 4 /6
Adja a szalonnához. Öntsön 200 ml vizet az edénybe, majd öntse a borsót a gőzölő kosárba.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 5 perc
Lépés 6 /6
Keverje a borsót a baconös, hagymás keverékhez. Sózza, borsozza.