Borjúhús pörkölt
- Teljes idő 35 perc
- 15 perc
Előkészítés - 20 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
600 g Borjúhús pörkölthöz, kockákra vágva
200 g Apróra vágott gomba
1 Hagyma, apróra vágva
120 g Füstölt szalonnák
1 Babérlevél
Szerecsendió
Só, bors
25 cl Víz
1 Tojássárgája
2 kan. Tejszín
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Aprítsa fel a hagymát.
Lépés 3 /6
Aprítsa fel a gombát.
Lépés 4 /6
Tegye az összes hozzávalót, a tejszín kivételével, a főzőedénybe.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés
Lépés 6 /6
Keverje össze a tojássárgáját, a tejszínnel, hogy megszilárduljon. Tálalja melegen, párolt sárgarépával.