Recipe Details Page - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Bonet piemontais dessert

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 18 perc
  • Előkészítés
    10 perc
  • Főzés
    8 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 60 g Morzsává zúzott amaretti

  • 40 g Cukor

  • 20 g Kakaópor

  • 2 Tojás

  • 250 ml Tej

  • 2 kan. Amaretto (vagy rum - nem kötelező)

  • 80 ml Folyékony karamell a tálkák között elosztva

Tartozékok

  • 8 darabos üvegszett
    8 darabos üvegszett
  • 6 db-os befőttesüveg szett
    6 db-os befőttesüveg szett

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 60g Morzsává zúzott amaretti
  • 40g Cukor
  • 20g Kakaópor
  • 2 Tojás
  • 250ml Tej
  • 2kan. Amaretto (vagy rum - nem kötelező)
  • 80ml Folyékony karamell a tálkák között elosztva

Lépés 2 /6

Keverje össze az amarettit, a cukrot és a kakaót. Adja hozzá a tojást, majd a tejet és az Amarettót.

  • 60g Morzsává zúzott amaretti
  • 40g Cukor
  • 20g Kakaópor
  • 2 Tojás
  • 250ml Tej
  • 2kan. Amaretto (vagy rum - nem kötelező)

Lépés 3 /6

Ossza szét a karamellt az üvegekbe, majd adja hozzá az előző keveréket. Zárja le az üvegeket.

  • 80ml Folyékony karamell a tálkák között elosztva

Lépés 4 /6

Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegeket a tálba.

Lépés 5 /6

Főzze kuktában, nyomás alatt.

Lépés 6 /6

Hűtőszekrényben tárolja. Tálaláskor vegye ki az üvegekből, és díszítse csokoládéreszelékkel.