Bonet piemontais dessert
- Teljes idő 18 perc
- 10 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (7)
Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ Connect CY855830 Fekete Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4Me+ CY851130 Fehér Többfunkciós elektromos kukta Tefal Cook4me Touch WiFi CY912831 Fekete Cook4me+ CY851130 Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
60 g Morzsává zúzott amaretti
40 g Cukor
20 g Kakaópor
2 Tojás
250 ml Tej
2 kan. Amaretto (vagy rum - nem kötelező)
80 ml Folyékony karamell a tálkák között elosztva
Tartozékok
8 darabos üvegszett 6 db-os befőttesüveg szett
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Keverje össze az amarettit, a cukrot és a kakaót. Adja hozzá a tojást, majd a tejet és az Amarettót.
Lépés 3 /6
Ossza szét a karamellt az üvegekbe, majd adja hozzá az előző keveréket. Zárja le az üvegeket.
Lépés 4 /6
Öntsön 25 cl vizet a tálba. Helyezze az üvegeket a tálba.
Lépés 5 /6
Főzze kuktában, nyomás alatt.
Lépés 6 /6
Hűtőszekrényben tárolja. Tálaláskor vegye ki az üvegekből, és díszítse csokoládéreszelékkel.