Bo bun
- Teljes idő 20 perc
- 5 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
6 személy
600 g Puhára darált marhahús
240 g Vermicelli tészta
6 Hagyma
3 kan. Édes szójaszósz
9 Batávia saláta
200 g Búzacsíra
4.5 kan. Nems szósz
36 Friss mentalevél
6 Tavaszi tekercs
9 kan. Napraforgóolaj
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Vágja a hagymát apróra.
Lépés 3 /6
Marinálja a sertést szójaszószban. Áztassa a vermicelli tésztát meleg vízben 4 percig. Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 4 /6
Pirítsa meg a tavaszi tekercseket. Vegye ki őket. Pirítsa meg a hagymát és a marhahúst. Vegye ki őket. Öntsön rá 70 ml vizet. Főzze meg a vermicelli tésztát.
Lépés 5 /6
Adja hozzá a húst és a hagymát.
Lépés 6 /6
Salátával, mentával, szójacsírával és felvágott tavaszi tekerccsel tálalja. Adja hozzá a szószt.