Baszk csirke
- Teljes idő 28 perc
- 15 perc
Előkészítés - 13 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
2 darab Csirkecomb (alsó- és felsőcomb külön)
1 kan. Olívaolaj
250 g Piros, sárga és zöldpaprika, vékonyra szeletelve
150 g Paradicsompüré
70 ml Fehérbor
50 ml Víz
0.25 db Hagyma, finomra aprítva
1 darab Fokhagyma, aprítva
1 kan. Liszt
Só, bors, Espelette chili
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Aprítsa fel a paprikát: a pirosat, sárgát és a zöldet.
Lépés 3 /8
Aprítsa finomra a hagymát.
Lépés 4 /8
Metssze be a combok tetejét a csont közelében. Enyhén lisztezze be a csirkedarabokat. Töltsön olajat az edénybe.
Lépés 5 /8
Pirítsa meg a csirkehúsokat. Szedje ki. Tegye bele a hagymát, majd a bort. Keverje össze.
Lépés 6 /8
Adja hozzá a többi alapanyagot. Tegye vissza a csirkehúsokat az edénybe.
Lépés 7 /8
Főzési idő: 13 perc
Lépés 8 /8
Tálalja.