Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Baszk csirke

Értékelés 5 csillag (átlag)

5/5 -

  • Teljes idő 28 perc
  • Előkészítés
    15 perc
  • Főzés
    13 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 2 darab Csirkecomb (alsó- és felsőcomb külön)

  • 1 kan. Olívaolaj

  • 250 g Piros, sárga és zöldpaprika, vékonyra szeletelve

  • 150 g Paradicsompüré

  • 70 ml Fehérbor

  • 50 ml Víz

  • 0.25 db Hagyma, finomra aprítva

  • 1 darab Fokhagyma, aprítva

  • 1 kan. Liszt

  • Só, bors, Espelette chili

Előkészítés

Lépés 1 /8

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 2darab Csirkecomb (alsó- és felsőcomb külön)
  • 1kan. Olívaolaj
  • 250g Piros, sárga és zöldpaprika, vékonyra szeletelve
  • 150g Paradicsompüré
  • 70ml Fehérbor
  • 50ml Víz
  • 0.25db Hagyma, finomra aprítva
  • 1darab Fokhagyma, aprítva
  • 1kan. Liszt
  • Só, bors, Espelette chili

Lépés 2 /8

Aprítsa fel a paprikát: a pirosat, sárgát és a zöldet.

  • 250g Piros, sárga és zöldpaprika, vékonyra szeletelve

Lépés 3 /8

Aprítsa finomra a hagymát.

  • 0.25db Hagyma, finomra aprítva

Lépés 4 /8

Metssze be a combok tetejét a csont közelében. Enyhén lisztezze be a csirkedarabokat. Töltsön olajat az edénybe.

  • 2darab Csirkecomb (alsó- és felsőcomb külön)
  • 1kan. Olívaolaj
  • 1kan. Liszt

Lépés 5 /8

Pirítsa meg a csirkehúsokat. Szedje ki. Tegye bele a hagymát, majd a bort. Keverje össze.

  • 2darab Csirkecomb (alsó- és felsőcomb külön)
  • 70ml Fehérbor
  • 0.25db Hagyma, finomra aprítva

Lépés 6 /8

Adja hozzá a többi alapanyagot. Tegye vissza a csirkehúsokat az edénybe.

  • 250g Piros, sárga és zöldpaprika, vékonyra szeletelve
  • 150g Paradicsompüré
  • 50ml Víz
  • 1darab Fokhagyma, aprítva
  • Só, bors, Espelette chili

Lépés 7 /8

Főzési idő: 13 perc

Lépés 8 /8

Tálalja.