Banán-datolya puding
- Teljes idő 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 db Banán, hámozva, vékony csíkokra vágva
50 g Fehér kenyér, héja nélkül, ledarálva
100 ml Tej
30 g Méz
7 db Mandula, aprítva
3 db Magozott datolya, felkockázva
2 kan. Natúr joghurt a tálaláshoz
2 db Szufléforma
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Egy tálban keverje össze a banánt, a kenyeret, a mandulát és a datolyát.
Lépés 3 /6
Melegítse fel a tejet és a mézet. Öntse az első keverékre. Alaposan keverje össze.
Lépés 4 /6
Ossza szét a szufléformákban. Tekerjük sütőpapírba. Tegyen 200 ml vizet az edénybe és gőzölje a pudingokat.
Lépés 5 /6
Főzési idő: 15 perc
Lépés 6 /6
Tálalja melegen vagy hidegen, joghurttal a tetején.