Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Banán-datolya puding

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 35 perc
  • Előkészítés
    20 perc
  • Főzés
    15 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

2 személy

  • 1 db Banán, hámozva, vékony csíkokra vágva

  • 50 g Fehér kenyér, héja nélkül, ledarálva

  • 100 ml Tej

  • 30 g Méz

  • 7 db Mandula, aprítva

  • 3 db Magozott datolya, felkockázva

  • 2 kan. Natúr joghurt a tálaláshoz

  • 2 db Szufléforma

Előkészítés

Lépés 1 /6

Készítse elő a hozzávalókat.

  • 1db Banán, hámozva, vékony csíkokra vágva
  • 50g Fehér kenyér, héja nélkül, ledarálva
  • 100ml Tej
  • 30g Méz
  • 7db Mandula, aprítva
  • 3db Magozott datolya, felkockázva
  • 2kan. Natúr joghurt a tálaláshoz
  • 2db Szufléforma

Lépés 2 /6

Egy tálban keverje össze a banánt, a kenyeret, a mandulát és a datolyát.

  • 1db Banán, hámozva, vékony csíkokra vágva
  • 50g Fehér kenyér, héja nélkül, ledarálva
  • 7db Mandula, aprítva
  • 3db Magozott datolya, felkockázva

Lépés 3 /6

Melegítse fel a tejet és a mézet. Öntse az első keverékre. Alaposan keverje össze.

  • 100ml Tej
  • 30g Méz

Lépés 4 /6

Ossza szét a szufléformákban. Tekerjük sütőpapírba. Tegyen 200 ml vizet az edénybe és gőzölje a pudingokat.

  • 2db Szufléforma

Lépés 5 /6

Főzési idő: 15 perc

Lépés 6 /6

Tálalja melegen vagy hidegen, joghurttal a tetején.

  • 2kan. Natúr joghurt a tálaláshoz