Angol reggeli
- Teljes idő 25 perc
- 10 perc
Előkészítés - 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (2)
Összetevők
2 személy
180 g Minikolbászok vagy chipolaták, 3 darabba vágva
4 szel. Sertésdagadó
2 Közepes tojások
10 g Puha vaj a pirítóshoz
2 Közepes paradicsomok félbe vágva
1 kan. Olívaolaj
2 csip. Szárított fűszerkeverék
Só, bors
200 g Paradicsomos fehérbab konzerv
Előkészítés
Lépés 1 /4
Kapcsolja be az 1-es kosarat. Kenje meg a kenyérszeleteket egy kis vajjal, majd helyezze őket a tálba, majd minden szeleten rendezzen el két szelet szalonnát, kereszt alakban. A közepére üssön egy tojást.
Lépés 2 /4
Kapcsolja be a 2-es kosarat. Helyezze a paradicsomfeleket a kosárba, hintse meg őket olívaolajjal és a szárított fűszerkeverékkel. Tegye a kolbászokat a paradicsomok mellé.
Lépés 3 /4
Nyomja meg a SZINKRON gombot, hogy a két kosár egyszerre fejezze be a sütést. A START gomb megnyomásával kezdje meg mindkét kosárban a sütést.
Lépés 4 /4
Melegítse fel a sült babot egy serpenyőben és tálalja az angol reggelit a pirítóssal, a kolbászokkal, a paradicsomokkal és a sült babbal.