Ananászos sült sertéshús
- Teljes idő 21 perc
- 10 perc
Előkészítés - 11 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
300 g Sült sertéshús
100 g Ananász konzerv
50 ml Ananász szirup
50 ml Fehérbor
0.5 db Hagyma
70 ml Víz vagy csirkealaplé
Olaj
Só, bors
Előkészítés
Lépés 1 /8
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /8
Öntsön olajat az edénybe.
Lépés 3 /8
Vágja fel a hagymát.
Lépés 4 /8
Hámozza meg és vágja fel az ananászt, ha szükséges.
Lépés 5 /8
Rakja a hagymákat a sült hús köré. Főzés közben forgassa és addig pirítsa a húst, amíg aranybarna nem lesz.
Lépés 6 /8
Adja hozzá bort. Keverje össze. Tegye hozzá a többi hozzávalót. Ízesítse sóval és borssal.
Lépés 7 /8
Nagynyomású főzés.
Lépés 8 /8
Hagyja pihenni 4 percig a Cookeoban. Tálalja.