*Butternut à l’ail et aux herbes
- Teljes idő 38 perc
- 15 perc
Előkészítés - 23 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
400 g *Butternut squash
1.5 szegf. *Chopped garlic
0.5 kan. *Italian seasoning
0.5 kan. *Smoked paprika
0.5 kan. *Honey
1 kan. *Olive oil
1 kan. *Chopped fresh parsley
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /8
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /8
*Peel and cut the squash.
Lépés 3 /8
*Put the diced butternut squash into the steam basket.
Lépés 4 /8
*Pour 250 ml of water into the bowl. Place the steam basket into the bowl.
Lépés 5 /8
*Cook on steam boost.
Lépés 6 /8
*Remove the basket. Wash and dry the bowl.
Lépés 7 /8
*Fry the garlic, spices, honey and diced butternut squash in the oil for 3 minutes, stirring continuously.
Lépés 8 /8
*Add the parsley and serve.