*Poulet cacciatore
- Teljes idő 6 óra 35 perc
- 20 perc
Előkészítés - 6 óra 15 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
4 személy
800 g *Chicken thighs
1 kan. *Olive oil
1 *Finely chopped onion
4 szegf. *Chopped garlic
200 g *Cherry tomatoes
250 g *Tinned tomato passata
10 cl *Red wine
1.33 kan. *Cornflour
100 g *Black olives
1 csip. *Chilli flakes
1 kan. *Italian seasoning
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /8
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /8
*Chop the onions.
Lépés 3 /8
*Pour the oil into the bowl.
Lépés 4 /8
*Cook the chicken for 10 minutes in the oil.
Lépés 5 /8
*Add the onion, garlic and cherry tomatoes. Fry for 5 minutes.
Lépés 6 /8
*Add the tomato passata and cornflour mixed with the wine. Bring to the boil. Add the olives, chilli, herbs, and season with salt and pepper.
Lépés 7 /8
*Low temperature cooking low.
Lépés 8 /8
*Serve hot.