*Asperges vertes croquantes sous vide
- Teljes idő 45 perc
- 15 perc
Előkészítés - 30 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Összetevők
2 személy
250 g *Green asparagus
25 g *Butter
1 *Garlic
2 szál. *Thyme
20 g *Parmesan
*Salt, pepper
Előkészítés
Lépés 1 /7
*Prepare the ingredients.
Lépés 2 /7
*Season the asparagus with salt.
Lépés 3 /7
*Lay the asparagus flat in a sous-vide cooking bag.
Lépés 4 /7
*Add the remaining ingredients, except the Parmesan. Place the mixture in a sous-vide bag.
Lépés 5 /7
*Pour 4L of water into the bowl. Put the bags into the water.
Lépés 6 /7
*Cook on immerged vacuum.
Lépés 7 /7
*Take out the bag and open it. Serve hot or cold accompanied by Parmesan shavings.