Édes-savanyú garnélarák
- Teljes idő 33 perc
- 25 perc
Előkészítés - 8 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Kompatibilis készülékek (15)
Csendes légkeveréses fritőz Tefal Easy Fry Silence EY5568E0 Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill & Steam 3az1-ben FW201815 Fekete Forrólevegős fritőz Tefal Easy Fry & Grill 2az1-ben XXL EY801D15 Rozsdamentes/Fekete EY9428E0 Easy Fry Dual XXL légkeveréses fritőz Tefal 11 literes Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
4 személy
3 kan. Liszt
3 Tojás
2 kan. Semleges olaj
120 g Zsemlemorzsa
16 Nyers, hámozott garnélafarok
100 g Édes-savanyú szósz
Só és bors
Előkészítés
Lépés 1 /3
Készítsen elő három tányért: az elsőbe tegye a sóval és borssal ízesített lisztet. A másodikban verje fel a tojásokat az olajjal. Tegye a zsemlemorzsát a harmadik tányérba.
Lépés 2 /3
A garnélarákokat egyenként passzírozza át a lisztben, majd a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Mártogassa őket másodszor is a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Helyezze a garnélarákokat a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.
Lépés 3 /3
Tálalja előételként az édes-savanyú szósszal.