Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Tefal
Recept a következő szerint Tefal

Édes-savanyú garnélarák

ratings.0

-/5 -

  • Teljes idő 33 perc
  • Előkészítés
    25 perc
  • Főzés
    8 perc
  • Hűtés
    0 perc

Összetevők

4 személy

  • 3 kan. Liszt

  • 3 Tojás

  • 2 kan. Semleges olaj

  • 120 g Zsemlemorzsa

  • 16 Nyers, hámozott garnélafarok

  • 100 g Édes-savanyú szósz

  • Só és bors

Előkészítés

Lépés 1 /3

Készítsen elő három tányért: az elsőbe tegye a sóval és borssal ízesített lisztet. A másodikban verje fel a tojásokat az olajjal. Tegye a zsemlemorzsát a harmadik tányérba.

  • 3kan. Liszt
  • 3 Tojás
  • 2kan. Semleges olaj
  • 120g Zsemlemorzsa
  • Só és bors

Lépés 2 /3

A garnélarákokat egyenként passzírozza át a lisztben, majd a felvert tojásban és a zsemlemorzsában. Mártogassa őket másodszor is a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Helyezze a garnélarákokat a tállal felszerelt készülékbe úgy, hogy ne fedjék egymást. Kezdje el a sütést.

  • 16 Nyers, hámozott garnélafarok

Lépés 3 /3

Tálalja előételként az édes-savanyú szósszal.

Hasonló receptek

Tefal
Tefal
23 perc

Ropogós panírozott garnélarák édes-savanyú mártásban

ratings.NaN

Recipe Details Page <seo.title.recipe> - Tefal
Ropogós panírozott garnélarák édes-savanyú mártásban