Édesburgonyás cappuccino
- Teljes idő 15 perc
- 10 perc
Előkészítés - 5 perc
Főzés - 0 perc
Hűtés
Ismerje meg a teljes választékot
Több megjelenítése - Ismerje meg a teljes választékot -
Összetevők
2 személy
1 kan. Növényi olaj
165 g Édesburgonya
2 kan. Fagyasztott fokhagyma
2 kan. Fagyasztott hagyma
30 cl Csirke alaplé
10 cl Tejszín
Só
Bors
Előkészítés
Lépés 1 /6
Készítse elő a hozzávalókat.
Lépés 2 /6
Verje fel a tejszínt. Fűszerezze sóval és borssal. Hagyja lehűlni.
Lépés 3 /6
Pirítsa meg a hagymát, és a fokhagymát az olajban.
Lépés 4 /6
Adja hozzá az édesburgonyát, az alaplevet, egy kicsi sót, és borsot.
Lépés 5 /6
Nyomás alatti főzés
Lépés 6 /6
Keverje össze, öntse bögrékbe, vagy tálakba, és tálalja tejszínhabbal.